Čudesa Kur'ana

Isječak iz predavanja o Čudesima i nadnaravnostima Kur'ana, održanom u Svendborgu u Danskoj, 2009 god., možete pogledati ovdje:

http://www.youtube.com/watch?v=sbXpR19NvFs&feature=autofb 

9 komentara

 1. Esselamu alejkum,

  interesuje me da li na radiju BM uredjujes jos neke vjerske emisije osim subotom “Lijepa rijec”, da li na BM-u postoji jos neka vjerska emisija.

  Slusao sam vjeru i zivot, prvo izdanje na BIR-u, emisija je jako zanimljiva i korisna. Na BIR-u nema dovoljno predavanja za obicni svijet, nadam se da ces to kroz svoju emisiju nadoknaditi. Ima li sanse da u jednoj od narednih emisija gostuje hafiz Husejn ef. Cajlakovic?

 2. Esselamu alejkum,

  posljedna emisija sa hafizom Cajlakovicem je bila odlicna. Ima li sanse da se sve emisije “Vjera i zivot”, barem one sa radija BIR, a mozda i one zanimljivije sa BM radija, postave u mp3 formatu na jedan od mnogobrojnih free servera, kao npr. megaupload.com ili rapidshare.com i tako omoguci muslimanskoj mladezi u domovini i dijaspori download istih? Jer vidim da na bir.ba u BIR magazi nema te emisije. Mahsus selam!

 3. Alejkumu selam
  pa, mislim da je to izvodivo, ali bi bilo najbolje da kontaktiraš BIR
  i predložiš im da nas uvrste u MAGAZU i da nam daju reprizu… ipak im više znači kada se i slušaoci interesuju za emisije…
  a ako to ne uspije, onda možemo postaviti na neki free server

 4. Selam,

  ja sam kontaktirao BIR. Bili su obecali otvoriti folder “Vjera i zivot” u BIR magazi, ali evo proslo je vec mjesec dana, a od toga nema nista. Hajde ti nama ubaci ovdje dosadasnje emisije na megaupload.com u mp3 formatu, ako nije preveliki zahmet! Mahsuz selami!

Komentariši